"Jagodina nije nepobediva"

Fudbaleri Slobode u subotu u 16 časova dočekuju ekipu Jagodine na gradskom stadionu u Užicu, u okviru 26. kola Superlige.

Izvor: JN

Četvrtak, 24.04.2014.

12:48

Default images

Pobeda nad Jagodinom ekipu Slobode bi održala u borbi za opstanak, a trener Slobode Ljubiša Stamenković je pozvao publiku da dođe i pomogne njegovoj ekipi u nameri da osvoji važne bodove.

"Igraćemo agresivno, nadam se da će fudbaleri izneti taj napor, budući da svi imamo želju i motivaciju da slavimo kod kuće", rekao je Stamenković za Tanjug, dodajući da u predstojećem meču ne može da računa samo na Žeravicu koji je zaradio parne kartone.

O protivničkoj ekipi Stamenović ima samo reči hvale i ističe da je to posebno zbog stručnjaka koji ih predvodi Mladena Dodića.

"O njihovom kvalitetu svedoči pozicija na tabeli, igraju dobro, organizovano, međutim, niko nije nepobediv i najvažniji je konačan ishod meča, koji će, očekujem biti povoljan po nas", rekao je Stamenković.

Sloboda je 11. na tabeli sa 27 bodova, a Jagodina zauzimaju treće mesto sa 42 boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: