Roberto Karlos: Nejmar je genije

Legendarni fudbaler Roberto Karlos izneo je niz pohvala na račun sunarodnika i napadača Barselone Nejmara, za kojeg kaže da je genije.

Izvor: JT

Četvrtak, 24.04.2014.

12:33

Default images

Karlos je takođe istakao da ima veliku želju da trenira neki klub u Nemačkoj, a kao razlog za to istakao je Pepa Gvardiolu, koji trenutno sa velikim uspehom vodi Bajern. Međutim, njegove ambicije se ne završavaju na klupskom nivou.

Želim da budem selektor Brazila“, rekao je Karlos, koji trenutno vodi turski Sivaspor, „Možda ću prvo voditi Brazil, a potom neki nemački klub. Bundesliga je veoma atraktivna. Ili, ljudi misle da je Gvardiola otišao u Nemačku zbog piva“.

Brazilac je istakao da očekuje da će Brazil osvojiti titulu na Svetskom prvenstvu, a da će zvezda šampionata biti Nejmar.

Ne samo da Brazil ima prednost igra na svom terenu, već je Felipe Skolari potpuno promenio stil igre. Videli smo to kada je Brazil osvojio Kup konfederacija 2013. godine. Nejmar je genije i biće ključan igrač na Svetskom prvenstvu. Ono što njega izdvaja od ostalih je karakter. Uvek su vam potrebni igrači sa dobrom procenom i samopouzdanjem na terenu“, istakao je Karlos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: