Mesina prva želja Jute Džez

Trener moskovskog CSKA Etore Mesina najozbiljniji je kandidat za mesto trenera Jute Džez, pošto će tu poziciju napustiti Taj Korbin.

Izvor: SV

Sreda, 23.04.2014.

21:09

Default images

Generalni menadžer franšize Denis Lindzi navodno je listu potencijalnih trenera smanjio na dva imena, a pored Italijana tu se nalazi i asistent u San Antoniju Džim Bojlen.

Ipak, američki stručnjak ima manje šanse, s obzirom da je od 2007. do 2011. sedeo na klupi Univerziteta Juta sa kojim se nije rastao na najbolji način.

Kako prenosi ESPN Mesina je favorit nekadašnjeg košarkaškog menadžera Džastina Zanika, koji je sada jedan od prvih operativaca generalnog menadžera Denisa Lindzija.

Pored Mesine i Bojlena na spisku su se nalazili nekadašnji košarkaš i sadašnji pomoćni trener u stručnom štabu Čikago Bulsa Edrijan Grifin, te trenutni trener u Džezu Bred Džons.

Italijanski stručnjak je u sezoni 2011/12 bio na korak od ozbiljnog angažmana u Los Anđeles Lejkersima, ali je tada obavljao funkciju konsultanta, pre nego što se 2012. vratio u CSKA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: