Super šut: Radovci slabo šutiraju

Takmičenje za najjačeg šutera u Jelen Superligi Srbije nastavljeno je u FK Rad, ali se"građevinri" nisu istakli po snazi svojih udaraca.

Izvor: AK

Sreda, 23.04.2014.

18:49

Default images

Najbolji u timu s Banjice bili su golman Aleksandar Jovanović i napadač Ivan Marković, ali njihovi šutevi od 120 km/h su daleko od najjačih ove sezone u JSL.

Lider je i dalje Stevan Račić iz Javora sa 136 km/h, dok su preko 130 imali još njegov saigrači Ivan Josović (131) i Predrag Đorđević (130), te Budimir Janošević iz Spartaka i Marko Jevtović iz Novog Pazara (po 130).

Pravo da se takmiče za najjači šut Jelen Superlige imaju svi licencirani fudbaleri klubova JSL, a nadmeću se igrači i golman iz prve postave timova, prema izboru trenera.

Šutira se sa sedam metara udaljenosti od gola, svaki igrač ima pravo na dva pokušaja, a kao rezultat se uzima najjači šut.

RezultatI:
1. Stevan Račić, FK Javor – 136 km/h
2. Ivan Josović, FK Javor – 131 km/h
3. Predrag Đorđević, FK Javor; Budimir Janošević, FK Spartak; Marko Jevtović, FK Novi Pazar – 130 km/h
4. Branko Pauljević, FK Radnički; Stefan Mihajlović, FK Sloboda – 127 km/h
5. Aleksandar Trišović, FK Radnički; Aleksandar Ćivun, FK Sloboda, Nejc Pečnik, FK Crvena Zvezda – 126 km/h
6. Vladimir Milenković, FK Radnički; Nikola Popara, FK Vojvodina – 124 km/h

Najbolji dosadašnji Jelen Super šuteri bili su: Igor Pavlović, bivši igrač FK Jagodina - 136 km/h, Marko Dmitrović, nekadašnji golman Crvene Zvezde sa istom brzinom, a rekorder je bivši prvotimac FK Rad Marko Stanojević, sa šutem od 137 km/h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: