Katić i Radenović spremni za F4

Raško Katić i Ivan Radenović spremni su za Fajnal-for ABA lige i najverovatnije će biti u timu protiv Cibone, potvrdio je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Izvor: AK

Sreda, 23.04.2014.

16:19

Default images

Centar i krilni igrač su već nekoliko nedelja van takmičarske forme zbog povreda, pa su sve do sada bili neizvesni za nastup na završnom turniru ABA lige.

Radonjić je istakao da je situacija oko povreda Katića i Radenovića bolja i da će oni najverovatnije biti u timu.

Trener Radonjić i kapiten tima Marko Simonović očekuju veliku podršku navijača u borbi za titulu i Evroligu, dok se Zagrepčani nadaju da će u njihovu korist ići pritisak pod kojim će biti domaćin.

Prvi polufinalni meč F4 ABA lige između Zvezde i Cibone igra se u četvrtak od 20 sati u Beogradskoj areni. U drugom polufinalu u petak u istom terminu igraju Partizan NIS i Cedevita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: