Terzićeva trči u SAD i Jamajci

Reprezentativka Srbije Amela Terzić otputovala je u SAD, gde će nastupiti na atletskom mitingu u Penu, a početkom maja učestvovaće i u takmičenju na Jamajci.

Izvor: ÐN

Sreda, 23.04.2014.

14:44

Default images

Pomoćnik saveznog kapitena Edin Zuković ocenio je da je 20-godišnja Novopazarka odlično trenirala na Zlatiboru i da se nalazi u vrhunskoj formi.

.

"Trener (Rifat) Zilkić i Amela su kvalitetno radili i ne bih bio iznenađen da ona u Penu, na stazi od jedne milje, ostvari izvanredan rezultat. Ipak, najbitnije je da bude u formi sredinom avgusta, na Evropskom prvenstvu u Cirihu", rekao je Zuković radiju "Sto plus".

Atletski miting u Penu biće održan se 26. aprila.

Terzićeva će na severno-američkom kontinentu boraviti 12 dana, a 3. maja će trčati u Kingstonu, na Jamajci.

"Na Jamajci je očekuje nastup na 3.000 metara. Siguran sam da je ona na toj deonici spremna za rezultat od oko osam minuta i 45 sekundi, ali uvek je pitanje kako će se odvijati trka, a veoma bitno je i da se prilagodi na uslove", kazao je Zuković.

Čelendž miting u Kingstonu nalazi se u kalendaru Svetske atletske federacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: