Fejzić se vraća tekvondou

Srpski tekvondoista Damir Fejzić moći će da nastavi sa profesionalnim bavljenjem sportom, nekoliko meseci pošto je ustanovljeno da ima srčanu manu.

Izvor: JT

Sreda, 23.04.2014.

14:08

Default images

Fejziću je u Srbiji dijagnostikovano da mu je srčana aorta proširena i da postoji rizik od pucanja pri naporima, što još više dolazi do izražaja u sportu kojim se bavi.

Međutim, posle pregleda u Italiji, kod čuvenog kardiologa Antonija Peličea, Damir je dobio dozvolu da trenira i da se takmiči.

Prezadovoljan sam pregledima i konačnom dijagnozom italijanskog kardiologa. Sve se na kraju dobro završilo, doktor mi je rekao da mogu da treniram, ali ne baš velikim intenzitetom, i da mogu da se takmičim”, rekao je Fejzić.

Naš tekvondista, deo tima u kojem je i zlatna olimpijka Milica Mandić, moraće da se redovno javlja na kontrole.

Doktor je bio začuđen zašto naši kardiolozi nisu dali dozvolu da se takmičim. Moraću jednom u tri meseca na kontrole”, dodaje Fejzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: