OKS dobio novog sponzora

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Vlade Divac i prvi čovek kompanije ’Zlatiborac’ Dušan Knežević, potpisali su u sredu ugovor o sponzorstvu.

Izvor: ÐN

Sreda, 23.04.2014.

13:00

Default images

’Zlatiborac’ je tako postao deo sponzorskog tima za Igre u Riju 2016. godine.

Ugovor je potpisan na tri godine, a ’Zlatiborac’ je postao zvanična hrana Olimpijskog tima Srbije.

"Naš sponzorski pul ’Mismo tim Rio 2016’ jači je za još jednog partnera koji prepoznaje značaj sporta u Srbiji, ali i važnost promocije olimpijskih vrednosti u našem društvu. Verujem da će se ova saradnja realizovati na obostrano zadovoljstvo i da ćemo svi zajedno imati povoda da se radujemo u Riju", rekao je Divac.

Knežević je istakao da je ponosan što je kompanija ’Zlatiborac’, kao društveno odgovorna firma, stala uz rame onima koji pomažu pripreme srpskih sportista za Igre u Riju 2016. godine.

"Hrana daje snagu, a snaga rezultate, to je naš motiv i vera da ćemo snagom našeg brenda podstaći energiju i uliti snagu našem olimpijskom timu u ostvarenju vrhunskih rezultata i osvajanju medalja", naveo je Knežević.

Olimpijske igre u Rio de Žaneiru biće održane od 5. do 21. avgusta 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: