Brazilac kopirao Dekija Stankovića

U utorak smo u Republici Irskoj videli jedan od spektakularnijih voleja ove sezone, ali ga je već dan kasnije nadmašio jedan Brazilac.

Izvor: ÐN

Sreda, 23.04.2014.

10:07

Default images

Fudbaler brazilskog niželigaša Atletiko Akreana Geze, postigao je neverovatan pogodak, kada je posle slabijeg ispucavanja golmana, loptu iz prve vratio sa 60 metara!

On je tako zasenio Krisa Forestera, fudbalera Sent Patrika, koji je na gostovanju Drogedi uradio slično, samo sa manje razdaljine.



Geze je ovim golom podsetio na bivšeg srpskog reprezentativca Dejana Stankovića, koji je sličnu stvar uradio u mnogo ozbiljnijem takmičenju. On je u Ligi šampiona dočekao ispucavanje Nojera i postigao jedan od najlepših golova u istoriji tog takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: