WL: Petković i Boškovićeva najbolji

Kapiten Crvene zvezde Dušan Petković i odbojkašica Partuzana Vizure Tijana Bošković proglašeni su za najkorisnije igrače Wiener Städtische lige ove sezone.

Izvor: JT

Sreda, 23.04.2014.

08:57

Default images

Petković je bio najzaslužniji za novi ‘het-trik’ ‘crveno-belih’, kao i treću uzastopnu titulu, dok je Boškovićeva bila jedna od najboljih u redovima ‘crno-belih’, koje su vratile trofej u svoj posed posle 46 godina.

MVP priznanja dodeljena su prvi put u domaćem prvenstvu, a Boškovićeva i Petković su takođe proglašeni i za najbolje igrače Superlige u aprilu, u izboru Sportskog žurnala, kompanije Wiener Stadtische osiguranje, generalnog sponzora Super lige i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Za najbolje mlade igrače proglašeni su Bojana Milenković, primač Crvene zvezde, i bloker Vojvodine NS Seme Stevan Sijmić.

Ceremonija proglašenja najboljih u tek završenoj sezoni održana je u sedištu kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Beogradu. Ceremoniji su prisustvovali predstavnici Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, Nenad Golijanin, prvi potpredsednik OSS, Zoran Avramović, direktor marketinga OSS, predstavnici klubova Wiener Stadtische Super lige i predstavnici 20 medijskih kuća iz Srbije.
Foto: Odbojkaški savez Srbije
Uvažene goste su pozdravili Svetlana Smiljanić, član Izvršnog odbora Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, i Aleksandar Boričić, predsednik OSS.

Svetlana Smiljanić, član Izvršnog odbora Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, predala je Tijani Bošković, korektoru Partizana Vizure, ček na 500 evra, novčanu nagradu za najboljeg odbojkaša meseca u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Wiener Stadische osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Svetlana Smiljanić, član Izvršnog odbora Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, i Aleksandar Boričić, predsednik OSS, predali su Tijani Bošković i Dušanu Petkoviću trofeje namenjene najoboljoj odbojkašici i odbojkašu sezone 2013./2014.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: