"Nepovezano, ali dovoljno dobro"

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da su njegovi fudbaleri protiv niškog Radničkog igrali onoliko koliko je bilo potrebno za nova tri boda.

Izvor:

Utorak, 22.04.2014.

21:14

Default images

"Znali smo da će utakmica biti teška, Radnički je dobra ekipa. Nismo pokazali neku povezanu igru, ali je bilo je sasvim dovoljno za tri boda, što je prioritet", rekao je Stojanović.

Crvena zvezda je pobedila ekipu Radničkog iz Niša sa 2:0 u 25. kolu Super lige Srbije. Posle poraza Partizana u Kruševcu od Napretka, crveno-beli predstojeći "večiti" derbi dočekuju sa šest bodova više na tabeli od aktuelnog šampiona Srbije.

"Isti će biti pristup. Što manje budemo računali šta i kako, to će biti bolje za nas. Moraćemo što bolje da se pripremimo, jer je derbi specifična utakmica", kazao je Stojanović.

Pomoćni trener Radničkog Nenad Stamenković naveo je da je niška ekipa odigrala nepovezano, ali je i poželeo Zvezdu da nastavi pobednički niz.

"Previše smo igrali nepovezano, greške su nas koštale poraze, ali idemo dalje... Zvezda je napravila fenomenalnu seriju od 15 uzatopnih pobeda i poželeo bih joj da nastavi u tom ritmu", rekao je Stamenković.

U sledećem kolu Super lige Srbije Crvena zvezda gostuje Partizanu, dok Radnički dočekuje Donji Srem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: