Pep: Nadam se da će Ronaldo igrati

Trener minhenskog Bajerna Pep Gvardiola rekao je da bi želeo da Kristijano Ronaldo bude spreman za polufinalni meč Bavaraca i Real Madrida.

Izvor: NL

Utorak, 22.04.2014.

20:08

Default images

Katalonski stručnjak istakao je da će i u slučaju da Kristijano Ronaldo ne bude igrao Real biti opasan jer poseduje veliki broj kvalitetnih igrača.

“Nadam se da će Kristijano igrati. Želimo da napravimo šou za navijače, a on je jedan od najboljih fudbalera na svetu. Ako on i ne bude igrao zameniće ga neki kvalitetan igrač drugačijeg tipa, možda Isko”, rekao je Gvardiola.

Meč Bavaraca i Galaktikosa igra se u sredu od 20:45 časova na Santjago Bernabeu a Gvardiola je pohvalio raznovrsnost u igri protivničkog tima.

Ako ih pustimo oni mogu da kontolišu loptu. Ćabi Alonso, Modrić i Ramos su igrači koji jako dobro iznose loptu na protivničku polovinu, Koentrao i Marselo imaju odličnu kontrolu , kao i Benzema. Velika opasnost preti i od utrčavanja u prostor jer pored Ronalda i Bejl, Benzema i Di Marija znaju da se nađu iza leđa odbrane”, zaključio je Gvardiola.

Katalonac je na kraju priznao da nije priželjkivao Real u polufinalu i istakao da je kraljevski klub najteži mogući protivnik u polufinalu.

Bez obzira ko igra za njih ili ko je trener Real je uvek Real, uvek poseduju nešto specijalno. Oni su najteži protivnik koga smo mogli izvući u polufinalu, niko drugi nema takav tim”, istakao je Gvardiola.

Osim Kristijana Ronalda i Geret Bejl je bio upitan pred ovaj meč, ali za razliku od Portugalca čiji nastup još uvek nije siguran Velšanin će sigurno biti na raspolaganju Karlu Anćelotiju.

Pred ovaj meč oglasio se i vezista Reala Šabi Alonso.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: