Lalatović: Drago mi je zbog Zvezde

Trener Napretka Nenad Lalatović rekao je da mu je drago što će njegova ekipa pobedom nad Partizanom pomoći Crvenoj zvezdi da osvoji titulu u Jelen Superligi.

Izvor: B92

Utorak, 22.04.2014.

18:41

Default images

"Mi igramo samo za nas, nalazili smo se u opasnoj zoni, da nismo pobedili i da izgubimo od Rada, ispali bismo iz lige. Napravili smo jedan veliki korak napred, veliki korak ka opstanku. Čestitam mojim igračima na prikazanoj igri, osvojena tri velika boda i, ono što nosim na srcu i što moram da kažem, želim Zvezdi da osvoji titulu", rekao je Lalatović.

Napredak je pobedio Partizan sa 2:0 u 25. kolu Jelen Superlige Srbije. Crno-beli, posle neuspeha na gostovanju u Kruševcu, zaostaju za Crvenom zvezdom tri boda na tabeli, ali klub iz Ljutice Bogdana ima meč manje.

"Drago mi je što sam ja, bivši igrač i kapiten Crvene zvezde, na neki način pomogao mojoj Zvezdi da dođe do titule, ali smo isključivo igrali za Napredak. Drago mi je što smo ostali u ligi i što će Zvezda da osvoji titulu", kazao je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: