"Želim u Seriju A kao trener"

Nekada najbolji fudbaler sveta Italijan Fabio Kanavaro, sada trener u Al Ahliju iz Emirata, rekao je da bi voleo da se vrati u Seriju A.

Izvor: ÐN

Utorak, 22.04.2014.

14:47

Default images

"Srećan sam što imam priliku da postanem trener. Igrao sam u mnogim klubovima u Evropi, ali iskustvo u Dubaiju mi je dosta pomoglo. Imam želju da se vratim u Seriju A i ostavim trag i kao trener", rekao je Kanavaro za sajt FIFA.

On je trenutno asistent prvom treneru Al Ahlija Rumunu Kozminu Olariju.

Kanavaro je igrao za Napoli, Parmu, Inter, Juventus u dva navrata, madridski Real, a 2011. godine je upravo u Al Ahliju završio igračku karijeru.

Italijan je 2006. godine proglašen za najboljeg igrača sveta, kada je kao kapiten sa reprezentacijom osvojio Svetsko prvenstvo u Nemačkoj.

Za reprezentaciju je odigrao 136 utakmica i postigao dva gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: