"Noćima nisam spavao posle penala"

Kapiten Čelsija Džon Teri rekao je da "mesecima nije spavao" posle promašenog penala u finalu Lige šampiona protiv Mančester junajteda 2008. godine.

Izvor: ÐN

Utorak, 22.04.2014.

13:59

Default images

On je dodao da ga taj promašaj motiviše uoči predstojećeg duela sa Atletikom iz Madrida, u polufinalu Lige šampiona.

"Mesecima nisam spavao, stalno sam pričao o tome. Čak se i ovih dana probudim usred noći i pomislim na taj promašaj. To će zauvek biti u meni, ali to me na neki način tera da radim više, da idem napred", rekao je Teri za sajt UEFA.

Čelsi je u finalu Lige šampiona 2008. godine u Moskvi posle penala izgubio od Mančester junajteda sa 5:6, a Teri se prilikom šuta okliznuo i promašio gol.

"Taj karakter, ne samo moj nego i celog kluba, video se u finalu Lige šampiona 2012. godine, kada smo osvojili trofej. Uvek sam želeo uspeh", dodao je Teri.

'Plavci' su 2012. godine u Minhenu osvojili trofej, pošto su pobedili Bajern posle penala sa 4:3. Nakon produžetaka rezultat je bio 1:1, a Teri u toj utakmici nije igrao zbog suspenzije.

Čelsi u utorak od 20.45 u Madridu igra protiv Atletika, prvu polufinalnu utakmicu Lige šampiona. U drugom polufinalu, u sredu od 20.45, u Madridu igraju Real i Bajern iz Minhena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: