Markizio: Cilj je finale u Torinu

Fudbaler Juventusa Klaudio Markizio rekao je u utorak da poštuje portugalsku Benfiku, protivnika u polufinalu Lige Evrope.

Izvor: ÐN

Utorak, 22.04.2014.

12:56

Default images

On je dodao da za njegovu ekipu najvažnije da bude pravilno motivisana da dođe do tog trofeja.

Prvi polufinalni meč igra se u četvrtak u Lisabonu, a revanš je sedam dana kasnije u Torinu, gde se igra i finale Lige Evrope.

"Mnogi igrači u sadašnjoj ekipi Juventusa nikada nisu osvojili evropskih trofej. Takođe, i klub već dugo čeka na kontinentalni uspeh. Kada dođete do polufinala, motivacija je ono što može da stvara razliku u odnosu na rivala. Iako se bliži kraj sezone i noge su sve teže, mogućnost da osvojimo trofej daće nam dodatnu energiju", naveo je Markizio za sajt UEFA.

On je priznao da je dodatni motiv za ekipu to što je finale ovog evropskog takmičenja u Torinu.

"Benfika je dobra ekipa, poslednjih godina igraju odlično u Evropi, iako su gubili neka finala. Oni imaju dosta iskustva kada je Evropa u pitanju, mogu da nam naprave velike probleme. Ipak, naš cilj je jasan - da igramo finale u Torinu", zaključio je Markizio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: