Bulatović: Pola lige je namešteno

Predsednik Radničkog iz Niša Darko Bulatović tvrdi da je pola Jelen Superlige namešteno o čemu je javno govorio gostujući na lokalnoj televiziji „Zona“.

Izvor: JT

Utorak, 22.04.2014.

11:11

Default images

“Za ovo kratko vreme sam video da je pola svega nameštanje i prevara. Nemam problem da to kažem, pa neka me sutra optuže i osude što mislim svojom glavom. Mnogo vremena će proći dok se sve to ne uradi. Izgubili smo od Jagodine i to nije sporno. Za pobedu je potrebna sreća, ali i da neko navija za vas”, rekao je Bulatović.

Bulatović je rekao da se u ligi sve dešava malim “vetrom u leđa”.

U situaciji kad su sve ekipe zaista izjednačene, osim „večitih“ rivala, sa dva-tri poteza rešavate utakmice, da čak drugi i ne primete. Što bi rekli, malo duvanja u leđa i vi sve rešite na taj način”, dodao je Bulatović.

Prema rečima prvog čoveka niškog kluba, jedino reforme mogu nešto da promene u srpskom fudbalu.

Moramo da radimo planski, da gledamo u svoje dvorište, i pravimo veći kvalitet nego što ga mi imamo. Gde smo mi na mapi Evrope? Naš klupski fudbal je očaj. Odlučio sam da ne idem više na te utakmice. Dođe vam da puknete, pa se iznervirate, pa nešto nepromišljeno da uradite, navijački. Pokušavam da se sklonim od toga, jer i tu su velike prevare i podvale, spremni su da optuže bilo koga zato što imaju moć da to napišu, a vi nemate mogućnost da odgovorite. Mnogo vremena će proteći. Verujem ipak u budućnost našeg kluba”, istakao je Bulatović.

Radnički trenutno drži sedmo mesto na tabeli Jelen Superlige Srbije sa 37 bodova, 22 manje od vodeće Crvene zvezde, kojoj gostuju od 18 časova u okviru 25. kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: