Barcokas: Ostali smo živi

Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas rekao je da je prezadovoljan što je njegov tim ostao u konkurenciji za plasman na ‘fajnal for’ Evrolige.

Izvor: JT

Utorak, 22.04.2014.

10:25

Default images

Aktuelni šampion Evrope je smanjio vođstvo Reala u četvrtfinalnoj seriji na 2-1 posle trijumfa sa 78:76 u Pireju.

Ova pobeda je bila veoma bitna, jer smo ostali živi u Evroligi. Kontrolisali smo ritam utakmice, ali se Real vratio zato što smo bili previše nervozni. Trojka Printezisa i sjajna odbrana bili su ključ pobede. Sledeća utakmica biće veoma teška, ali ako odigramo timski, kao sada, ne plašimo se”, rekao je Barcokas.

Sledeća utakmica igra se u sredu, takođe u Pireju, a Brajan Danston ističe da on i saigrači veruju u pobedu i povratak serije u Madrid.

Bili smo agresivni, kako u odbrani, tako i u napadu. Tokom većeg dela utakmice smo znali šta moramo da uradimo. Što se tiče moje igre, želeo sam da pomognem timu, uhvatim što više lopti. Sada razmišljamo o četvrtoj utakmici i ni o čemu drugom”, istakao je Danston.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: