“Novak miruje barem deset dana”

Menadžer Novaka Đokovića Edoardo Artaldi izjavio je da će najbolji srpski teniser zbog povrede zgloba desne ruke morati da miruje barem deset dana.

Izvor: JT

Utorak, 22.04.2014.

09:41

Default images

Artaldi je istakao da su to prve prognoze lekarskih pregleda koje je Đoković uradio tokom vikenda, a posle pauze srpskog tenisera čeka novo snimanje, kada će se znati kada se očekuje njegov povratak na teren.

Novak će morati da miruje narednih osam do deset dana, a onda će opet ići da snimi ruku”, rekao je Artaldi.

Ukoliko sve prođe prema očekivanjima, učešće na Mastersu u Madridu, koji počinje 5. maja, ne bi trebalo da dođe u pitanje, baš kao ni nastup u Rimu sedam dana kasnije, odnosno Rolan Garosu.

Ipak, treba sačekati kraj aprila, kada prođe period odmora koji su Đokoviću preporučili lekari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: