Karte za ABA F4 i na Marakani

Košarkaški klub Crvena zvezda kao suorganizator ’fajnal fora’ ABA lige objavio je da će se karte prodavati i na blagajni stadiona ’crveno-belih’ u utorak.

Izvor: JT

Utorak, 22.04.2014.

08:15

Default images

Završni turnir regionalnog takmičenja igra se od četvrtka do nedelje u beogradskoj „Kombank areni“, prvog dana Zvezda igra sa Cibonom, drugog Partizan sa Cedevitom, dok je finale na programu u nedelju. Svi mečevi igraju se od 20 časova.

Karte za ’fajnal for’ ABA lige na blagajni fudbalskog kluba Crvena zvezda prodavaće se u utprak od 12 do 17 časova. Karte se mogu kupiti i na svim prodajnim mestima Eventima.

Za karte za polufinalne mečeve potrebno je izdvojiti od 500 do 1.000 dinara, stajaća mesta na ‘Severu’ i ‘Jugu’ na nivou 400 koštaju 500, dok su ulaznice za sve tribine na nivou 200 800 dinara. Mesto u ložama košta 1.000 dinara, u ‘skaj boksu’ 7.000, dok počasna mesta uz teren stoje 8.000.

Za finale su određene nešto skuplje cene karata, za stajaća mesta potrebno je izdvojiti 600 dinara, a mesta na tribinama 1.000, kao i u parteru. Ulaznice za ložu su 1.300 dinara, za ‘skaj boks’ 9.000, a počasna mesta uz teren 12.000.

Određeni kapaciteti tribina u Kombank areni biće smanjeni iz bezbednosnih razloga. U slučaju da se u finalu nađu Crvena zvezda Telekom i Partizan NIS, severna strana Kombank arene biće rezervisana za navijače Zvezde, dok će na južnoj strani biti smešteni navijači Partizana. Završni turnir ABA lige ima izuzetno veliki takmičarski značaj jer će finalisti ovog turnira izboriti plasman u Evroligu naredne sezone. Iz tog razloga KK Crvena zvezda poziva navijače da u što većem broju dođu u Kombank arenu i pomognu voljenom klubu da ostvari željeni cilj”, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: