Katić i Radenović spremni za F4

Košarkaši Crvene zvezde trebalo bi da budu kompletni na ’fajnal foru’ ABA lige, pošto će se u tim vratiti Ivan Radenović i Raško Katić.

Izvor: JT

Petak, 18.04.2014.

11:15

Default images

Prema poslednjim informacijama sa Malog Kalemegdana, Ivan Radenović neće biti u sastavu za subotnji meč sa Radničkim u četvrtom kolu Superlige Srbije, dok postoje šanse da se Raško Katić nađe u timu.

Radenović već neko vreme ’vuče’ povredu kolena, dok je Katić povredio skočni zglob na revanš meču polufinala Evrokupa sa Unikosom u Kazanju.

’Crveno-beli’ su u dosadašnjem delu Superlige ostvarili sva tri trijumfa, a posle pobede nad Mega Vizurom u sredu trener Dejan Radonjić je nagovestio da će Zvezda biti kompletna za meč sa Cibonom sledećeg četvrtka, ali ne maksimalno spremna.

Nadam se da ćemo za nekoliko dana biti u kompletnom sastavu, ali sigurno ne u najjačem ove sezone“, istakao je Radonjić tada.

Košarkaši Crvene zvezde Radnički dočekuju u hali „Pionir“ u subotu od 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: