Minesota ostaje bez trenera?

Prema najavama iz Minesote, dosadašnji trener Timbervulvsa Rik Adelman neće se vratiti na tu funkciju sledeće sezone.

Izvor: SV

Četvrtak, 17.04.2014.

22:12

Default images

Iskusni stručnjak, koji je na ovim prostorima prepoznatljiv kao predvodnik Divac-Stojaković generacije Sakramento Kingsa, ima opciju da otkaže poslednju sezonu ugovora u Minesoti, za koju mu je predviđena plata od šest miliona dolara.

Vlasnik Minesote Glen Tejlor naveo je da i klub može da se zahvali treneru na saradnji, uz najavu da će uskoro biti objavljeno zvanično saopštenje.

Mislim da će njegova odluka zavisiti od razgovora sa porodicom i da će on uraditi ono što bude najbolje za njegove bližnje. Znam da voli svoj posao, to nije nikada dolazilo u pitanje, samo mislim da će sada staviti porodicu na prvo mesto“, rekao je Tejlor.

Kao moguće zamene navode se treneri iz NCAA lige, Tom Ajzo, šef struke Mičigen Stejta, te trener Ajove Fred Hojberg, međutim malo je verovatno da će neko od njih prihvatiti da napusti koledž košarku.

Timbervulvsi nisu uspeli da se plasiraju u plej-of NBA lige, završili su sezonu na desetom mestu Zapadne konferencije sa 40 pobeda i 42 poraza. Sa takvim skorom bi na Istočnoj konferenciji zauzeli osmo mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: