Novak: Ne želim da se zanosim

Novak Đoković bio je, logično, prezadovoljan nakon plasmana u četvrtfinale Mastersa u Monte Karlu.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.04.2014.

19:14

Default images

Đoković je u 3. kolu pobedio Pabla Karenja Bustu sa 6:0, 6:1, pa je do četvrtfinala stigao izgubivši samo dva gema.

Srpski teniser istakao je međutim da ne želi da se zanosi i da će pokušati da dobru formu zadrži i u nastavku turnira.

„Izgubio sam samo dva gema u prva dva meča. Teško da može da bude bolje od ovoga, to je sigurno. Međutim, ne želim da se zanosim. Igram sa dosta samopouzdanja. Stigao sam posle sjajnih igara u Americi na tvrdoj podlozi i želim da nastavim sa ovakvim igrama“, rekao je Đoković.

Đoković će u borbi za polufinale igrati protiv Giljerma Garsije-Lopesa koji je posle preokreta iznenadio Tomaša Berdiha.

"To je još jedan specijalista za igru na šljaci. Već imam raznovrsnost u igri, što je ključna komponenta za uspeh na ovoj podlozi. Moram da budem u stanju da podjednako igram u odbrani i napadu. Na tome sam dosta radio u prva dva kola", kazao je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: