Staridž propušta Norič?

Trener Liverpula Brendon Rodžers rekao je da je nastup Danijela Staridža u meču protiv Noriča i dalje pod znakom pitanja.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 17.04.2014.

16:22

Default images

"Njegov nastup u nedelju može da bude veliki rizik. Procenićemo i znaćemo više u narednim danima", rekao je Rodžers, prenose britanski mediji.

"Crveni" su prvi na tabeli Premijer lige sa 77 bodova, odnosno imaju dva boda manje od drugoplasiranog Čelsija, a šest više od Mančester sitija koji je na trećoj poziciji.

Siti je u sredu odigrao nerešeno 2:2 sa Sanderlendom, a Kristal Palas je na gostujućem terenu pobedio Everton sa 3:2. Rodžers je kazao da su ti rezultati dovoljno upozotenje.

"To je dobar znak upozorenja za sve da u ovom delom sezone ništa nije zagarantovano. Kristal Palas je imao odličan posed lopte, dobro su se branili i na kraju su imali odličan rezultat, a Sanderlend je samo nekoliko minuta delilo od pobede", dodao je Rodžers.

Meč izmedju Noriča i Liverpula igra se u nedelju od 13.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: