Žiru: Da Junajted dobije Everton

Fudbaler Arsenala Olivije Žiru rekao je da se nada porazu Evertona u meču protiv Junajteda koji bi pomogao njegovom timu u borbi za mesto u Ligi šampiona.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 17.04.2014.

15:45

Default images

Arsenal se nalazi na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige sa 67 bodova, jednim više od Evertona, zbog čega francuski napadač očekuje pomoć od najvećeg rivala u Engleskoj.

"Moramo da pobedimo u četiri finala koja su nam preostala. Ne držimo sudbinu u svojim rukama. Nadam se da će Everton izgubiti od Junajteda na svom terenu, što bi nam olakšalo posao. Ipak, pre toga moramo da se fokusiramo na svoju utakmicu protiv Hala i osvojimo tri boda", rekao je Žiru za zvanični sajt londonskog kluba.

Arsenal će u nedelju od 15.05 igrati protiv Hala u gostima, dok će Everton dva sata kasnije dočekati Mančester Junajted.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: