Nestor i Zimonjić uspešni na startu

Srpski teniser Nenad Zimonjić uspešno je započeo odbranu titule na Mastersu u Monte Karlu u konkurenciji dublova.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 17.04.2014.

15:25

Default images

Zimonjić je u paru sa Kanađaninom Danijelom Nestorom pobedio poljsku kombinaciju Marijuš Firstenberg/Marćin Matkovski sa 6:7 (6:8), 7:6 (7:3), 10:7.

Meč je trajao sat i 49 minuta, a Zimonjić i Nestor su do trijumfa došli posle velike borbe i preokreta u trećem setu, u kojem su gubili sa 3:0.

Oni su na kao peti nosioci bili slobodni na startu turnira, a u četvrtfinalu će igrati protiv pobednika meča Roberto Bautista Ahut (Španija)/Andreras Sepi (Italija) - Romain Arneodo/Bendžamin Baleret (Monako).

Zimonjić i Francuz Žilijen Beneto prošle godine osvojili su titulu u Monte Karlu, pošto su u finalu bili bolji od braće Brajan iz SAD sa 4:6, 7:6 (7:4), 14:12.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: