Pelegrini: U glavi nam bio Liverpul

Menadžer Mančester Sitija rekao je da je njegov tim kiksirao protiv Sanderlenda jer im je u glavama i dalje bio poraz od Liverpula prošlog vikenda.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 17.04.2014.

12:40

Default images

’Građani’ su na svom terenu igrali 2:2 i tako znatno zakomplikovali svoju poziciju u borbi za titulu.

„Nismo igrali dobro, ali nam je u glavama bila utakmica protiv Liverpula. Nismo zaslužili da pobedimo. Bila nam je potrebna, a sada ćemo videti šta će se desiti jer su nam šanse za titulu manje“, rekao je Pelegrini.

Čileanski stručnjak naveo je da su gotovo svi aspekti igre protiv Sanderlenda bili pogrešni.

„Tim je propustio mnogo stvari – od načina na koji smo igrali, preko odbrane, do našeg karaktera. Nismo mogli da izbacimo iz glave utakmicu meč sa Liverpulom. U ovom trenutku je više mentalni problem nego fizički. Frustrirajuće je kada više ne zavise događanja od vas, iako je tako bilo gotovo cele sezone. Moramo pokušati da pobedimo u poslednjih pet utakmica“, zaključio je Pelegrini i dodao da će Čelsi i Liverpul gubiti bodove do kraja i da njegov tim ima šanse za titulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: