WL: Prva meč lopta za Zvezdu (18h)

Odbojkaši Crvene zvezde imaju u četvrtak prvu meč loptu za odbranu titule šampiona, u trećem meču finalne serije protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Izvor: AK

Četvrtak, 17.04.2014.

09:49

Default images

Crveno-beli su nakon 1-1 u Beogradu slavili sa 3:0 u prvom meču u SPENS-u, pa u četvrtak od 18:00 imaju šansu da na gostujućem parketu osvoje trofej.

"Tek sad počinje ono pravo. Od tri koraka napravili smo dva. Pokazali smo da igramo dobro i u Novom Sadu, a recept za pobedu su agresivan servis, dobra odbrana i kontranapad", rekao je trener Zvezde Duško Nikolić.

Ni Novosađani ne vide sebe u pat poziciji, jer veruju da su sposobni da izbore majstoricu, 19. aprila u beogradskom "Sport Eku" u Šumicama.
okvojvodina.org
"Beograđani su najkonstantniji tokom cele sezone, mi smo se digli u plej-ofu, tako da je najpravednije da peta utakmica odlučuje o prvaku. Moramo da igramo hrabro i strpljivo, kao u drugom meču u kojem smo slavili. Nikako ne smemo da idemo glavom kroz zid. Hrabri me što su igrači svesni grešaka, što su posvećeni treninzima", smatra trener Voše Strahinja Kozić.

Treći meč finalne serije Viener štetiše lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 18 časova u maloj sali SPC "Vojvodina" u Novom Sadu.

Ulaz je besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: