Kasiljas: Zasluženo smo šampioni

Kapiten madridskog Reala Iker Kasiljas rekao je da je tim zasluženo slavio u finalu protiv Barselone i osvojio Kup kralja.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 17.04.2014.

00:04

Default images

Real je na ’Mestalji’ pobedio Barsu sa 2:1 i osvojio ukupno 19. trofej Kupa u istoriji.

"Tim je imao fantastično takmičenje, bila je ovo sjajna utakmica. Oba tima imala su šanse za postizanje gola, a mi smo zasluženo pobednici. Srećan sam zbog navijača i zbog tima. Sada moramo da se setimo deteta koje prolazi kroz tešak period. To je Hese i biće uskoro sa nama", rekao je Kasiljas.

Ipak, sve je moglo da bude drugačije, da je umesto na stativi, Nejmarov šut u 89. minutu završio u mreži Reala.

"Taj poslednji udarac me je uplašio. Bila je to akcija između linija, a lopta je udarila u stativu. Dobro je nekada imati sreće. Takođe, čestitam Barseloni na odličnoj utakmici danas. Sada misli okrećemo prvenstvu i Ligi šampiona", zaključio je fenomenalni golman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: