Gašić: Tepić spreman za Metalac

Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić rekao je da je u utakmici sa Crnokosom u Superligi želeo ravnomerno da rasporedi minutažu.

Izvor: B92

Sreda, 16.04.2014.

22:07

Default images

"Razmišljali smo o nekom planu i hteo sam da, pre svega, ovi mladići koji su pod velikim pritiskom minutaže ove sezone igraju nešto manje, a da oni koji vredno treniraju dobiju prostor za igru i to je bilo dobro u većem delu utakmice", rekao je Gašić.

Partizan je pobedio Crnokosu sa 101:71 u utakmici trećeg kola Superlige Srbije i ostvario treću pobedu, dok je to ekipi iz Kosjerića bio treći poraz.

U samoj završnici prvog poluvremena povredio se košarkaš Partizana Milenko Tepić za koga je Gašić rekao da je dobio udarac u kuk i da veruje da će bit spreman za narednu utakmicu, u subotu u Valjevu protiv Metalca.

"Ekipa je posle toga dobro reagovala i po pristupu i po igri. Dobro je da je tim rastrčan, dobro je što su mladi osetili značaj utakmice i verujem da će u nastavku dobiti priliku. Crnokosa je pokazala da je zasluženo u Superligi", rekao je on.

Protiv Crnokose nije igrao Davis Bertans, a Gašić je rekao da je siguran da će letonski košarkaš biti u sastavu protiv Metalca.

Trener Crnokose Blagoja Ivić ocenio je da je njegova ekipa platila ceh Partizanu zbog opuštenije igre crno-belih u prošlom kolu protiv Borca u Čačku.

"Suvišno je pričati o razlici u kvalitetu ova dva tima. Mislim da smo mi platili ceh Partizanove opuštenije utakmice u Čačku. Verujem da su pretrpeli kritike zbog toga, a onda smo im mi 'natrčali' u nezgodnom trenutku. Bez obzira na razliku, na momente smo pokazali da možemo da igramo košarku", rekao je Ivić.

On je dodao da je primetio u kom pravcu se kreće utakmica i da je neke igrače odmorio za predstojeće mečeve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: