Gvardiola: Moramo da igramo srcem

Trener Bajerna Pep Gvardiola rekao je da njegov tim mora "igrati srcem i sa strašću“ u utakmicama Bundeslige i u polufinalu Lige šampiona sa Real Madridom.

Izvor: AR

Sreda, 16.04.2014.

20:35

Default images

Bajern se pobedom od 5:1 nad Kajzerslauternom plasirao u finale nemačkog Kupa, a to mu je bila tek druga pobeda u poslednjih šest mečeva.

Španac nije želeo mnogo da govori o utakmici, već je ponovo pažnju preusmerio na lošu formu u proteklih nekoliko dana, kao i meč sa Realom u Ligi šampiona.

"Moramo da igramo srcem i pokažemo strast. To je jedini način da osiguramo titulu i pobedimo Real Madrid u polufinalu Lige šampiona. Nekad i porazi pomognu timu da napreduje“, rekao je nekadašnji trener Barselone.

Gvardiola je insistirao i na tome da svi igrači moraju da se oporave od dosadašnjih poraza i da "igraju svoju igru“.

Kapiten Bavaraca Filip Lam saglasan je sa svojim trenerom da se porazi ne smeju ponoviti.

"Moramo da damo sve od sebe, da se koncentrišemo na igru i ne pravimo mnogo grešaka kao protiv Dortmunda ovog vikenda“, objasnio je nemački reprezentativac.

Bajern će u prvom meču polufinala Lige šampiona gostovati Real Madridu, a utakmica je na programu u sredu od 20 sati i 45 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: