PL: Nova pobeda B92

Proteklog vikenda odigrani su mečevi osmog kola Poslovne lige i Lige banaka i osiguravajućih društava na terenima Zvezda City oaze na Adi ciganliji.

Izvor: B92

Sreda, 16.04.2014.

15:40

Default images

Trka u dvoje u Poslovnoj ligi se nastavlja jer je vodeći tandem i proteklog vikenda zabeležio pobede. Polimark Group bio je bolji od Ringier Kontala 6:4, dok je ekipa B92 savladala Parking servis 2:1.

Prvi gol naše ekipe postigao je Kostića, koji je poneo epitet igrača utakmice asistirajući Stankoviću za drugi pogodak.

Deveto kolo, koje će biti na programu 27. aprila doneće nam i veliki derbi u kojem će Polimark i B92 možda i rešiti pitanje pobednika prvog dela lige.

Treće mesto zadržala je ekipa IOHB Banjice koja je u jednoj od najlepših utakmica dana savladala Knjaz Miloš 6:4, Metro Cash&Carry je zahvaljujući golu Banovića došao do minimalne pobede protiv ekipe DHL, a NIS je pobedio Mikroelektroniku 5:3 . Zbog istupanja iz lige ekipe Narsila, slobodan je bio GZZ koji je taj meč dobio službenim rezultatom.

Tabela: Polimark Group i B92 po 22 boda, IOHB Banjica 18, NIS 16, Knjaz Miloš 13, Parking Servis 12, Metro Cash&Carry 9, GZZ 8, DHL 7, Ringier Kontal 6, Mikroelektronika 5 bodova.

Osmo kolo Lige banaka i osiguravajućih društava obeležio je prvi remi Eurobanka, tima koji je do sada imao maksimalan učinak. 1:1 u duelu sa Banca Intesom i nije neko iznenađenje jer je to bio duel jedine dve neporažene ekipe u Ligi.

Dunav osiguranje je zahvaljujući ubedljivom trijumfu nad Raiffeisen Bankom od 6:0 stiglo do druge pozicije, a čak 13 golova viđeno je u duelu Komercijalne Banke i Uniqa osiguranja – bankari su pobedili 9:4.

U ostalim mečevima postignuti su sledeći rezultati: Credit Agricole – NBS 3:0, Hypo-Alpe Adria Bank – Unicredit Bank 3:1 i Delta Generali – Sberbank 3:6.

Tabela: Eurobank 22 boda, Dunav osiguranje 17, Banca Intesa 16, Sberbank 15, Komercijalna banka 13, Credit Agricole Bank i Hypo-Alpe Adria Bank po 12, Unicredit Bank 10, Raiffeisen bank 7, Delta Generali 5, Uniqa osiguranje 3 i NBS bez bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: