Stoičkov: Barsa baca novac

Legendarni fudbaler Barselone Hristo Stoičkov kritikovao je bivši klub i optužio upravu Katalonaca da vodi katastrofalnu politiku dovođenja i prodaje igrača.

Izvor: JT

Sreda, 16.04.2014.

13:54

Default images

“Novac se baca. Barselona radi stvari koje ne bi trebalo, kao što je prodaja Tijaga Alkantare za 25 miliona evra, a u ugovoru ima klauzulu od 90 miliona. Rafinja i Fontas su prosleđeni Selti za milion evra u vreme kada je klubu potrebna zamena za Karlesa Pujola”, istakao je Stoičkov.

Još jedan ‘zločin’ je prodaja Martina Kaseresa Juventusu, zatim Zlatana Ibrahimovića, koji je kupljen za 66 miliona evra”, dodao je Stoičkov za španski “Sport”.

Najbolji bugarski fudbaler svih vremena veruje da Barselona, uprkos problemima, može da osvoji Kup kralja protiv madridskog Reala.

Barselona će se boriti za taj trofej. Igrače boli ono što je napisano i o čemu se priča u poslednje vreme. Pre tri nedelje Mesi je postigao tri gola na Santjago Bernabeu, a ljudi sada dovode u pitanje njegov profesionalizam. Tim zaslužuje podršku od prvog minuta”, dodao je Stoičkov.

Stoičkov je u dva navrata sa puno uspeha igrao za Barselonu, a za najboljeg igrača sveta proglašen je 1994. godine kada je sa reprezentacijom Bugarske došao do polufinala Svetskog prvenstva u SAD.

Barseloni je, inače, nedavno izrečena zabrana transfera u naredna dva prelazna roka zbog kršenja pravila oko dovođenja igrača mlađih od 18 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: