Krstin: Trofeji me motivišu

Mladi srpski teniser Peđa Krstin nastavio je da beleži sjajne rezultate prethodnih nedelja, što je potvrdio osvajanjem dva turnira u Alžiru.

Izvor: JT

Sreda, 16.04.2014.

11:50

Default images

Krstin je od početka godine osvojio tri trofeja, a sada najavljuje učešće na Čelendžerima i sve bolje igre.

Posle trijumfa u iranskom Kišu početkom marta, Krstin je slavio i u Oranu i Benaknunu i trenutno drži 285. mesto na ATP listi. Svojim igrama u poslednjih nekoliko nedelja srpski teniser je prezadovoljan, ali je svestan da mu tek predstoje prava iskušenja.

Donosim jako dobre utiske iz Alžira. Prezadovoljan sam svojom igrom, a najviše rezultatima na tim turnirima. To je samo jedan veliki korak ka ostvarenju cilja za ovu godinu. Postignuti rezultati predstavljaju veliki motiv da igram još bolje i jače turnire u narednom period”, istakao je Krstin.

Talentovanog tinejdžera u narednom periodu očekuju kvalifikacije za ATP turnire i nastupi na čelendžerima, pa su trenutne pripreme usmerene u tom pravcu. Od početka godine Krstin je već napredovao za oko 100 mesta, a kao cilj za ovu sezonu istakao je plasman među 150 najboljih i igranje na najjačim turnirima na svetu.

Sledeće nedelje, kada se upišu bodovi iz Benaknuna, biću oko 253. mesta, što je veoma veliki i ozbiljan skok. Jako sam srećan zbog svog uspeha i dosadašnjih rezultata, a nadam se da ću do kraja sezone nastaviti da napredujem”, naglasio je Krstin.

Iako je u poslednje vreme privukao pažnju odličnim igrama, Krstin je svestan da je dugačak put pred njim.

Imam još mnogo toga da naučim, što je dobro, jer znači da imam još mnogo prostora za napredak. Radim na tome, već sve ide kako treba i verujem da rezultati neće izostati”, zaključio je srpski teniser.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: