Ništa od dueta Ronaldinjo – Anelka

Francuski internacionalac Nikola Anelka ipak neće postati saigrač Ronaldinja Gauča u Atletiko Mineiru, jer je odložio sastanak sa čelnicima brazilskog kluba

Izvor:

Sreda, 16.04.2014.

10:57

Default images

Tridesetpetogodišnji centarfor ostao je bez ugovoraau Vest Bromvič Albionu, zbog proslave gola koja je okarakterisana kao nacistička.

Iako je Francuz četvrtog aprila potpisao i predugovor sa timom iz Belo Horizontea, čelnici Mineira su posle zahteva Anelke da se naredni sastanak odloži odlučili da odustanu od njegovog angažovanja.

"Rečeno nam je da će igrač doći u Belo Horizonte u toku ove nedelje, da če obići prostorije i trening centar kluba, kao i da će potražiti kuću za stanovanje", rekao je director fudbala Atletiko Mineira Eduardo Maluf. "Isto tako, saopšteno im je da utorak poslednji dan kada je dogovor moguć, jer smo želeli da bude u sastavu tima u Kopa Libertadores. Međutim, u sredu smo dobli mejl od gospodina Kasinija (Anelkinog menadžera) da je njegov klijent, muslimanske veroispovesti, trenutno na verskom događaju u Kuvajtu i da ne može da bude u Brazilu pre 19. aprila".

Maluf smatra da je na 'talonu' čast i ugled kluba – istakavši da je klub "veći od svakog pojedinca".

"Smatram da je imao obavezu da nas obavesti, a ne da saznajemo na ovaj način. Pričao sam sa našim predsednikom Alešandreom Kalilom (koji je i najavio dolazak igrača na tviteru) i brzo smo se složili. Veličina Atletika veća je od bilo kog igrača, s toga je odluka da se ugovor otkaže logična i jedina ispravna"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: