Gvardiola: Ništa od finala

Trener Bajerna iz Minhena Đozep Gvardiola upozorio je svoju ekipu, rekavši da se nalazi u "opasnoj situaciji".

Izvor:

Sreda, 16.04.2014.

10:26

Default images

Španski strateg dodao je da Bavarci moraju pod hitno da podignu formu i vrate se na pravi put, ako žele da budu učesnici finala Lige šampiona.

"Ako u Madridu budemo igrali kao u prethodnih nekoliko mečeva sigurno nećemo igrati u finalu. A ako nastavimo da igramo kao u poslednja tri meča nećemo igrati finala uopšte", jasan je Gvardiola.

Dvostruki uzastopni prvaci Nemačke ostvarili su samo jedan trijumf u poslednjih pet takmičarskih mečeva, što je svakako ispod nivoa igara koji krasi tim sa "Alijanc Arene" u poslednje dve sezone.

"Nalazimo se u izuzetno opasnoj situaciji. Kada nema fokusa, onda je glava 'sporija' i sve se dešava malo usporenije", dodao je Pep.

Prvi meč polufinala elitnog kontinetalnog takmičenja na programu je 22. aprila na stadionu "Santijago Bernabeu, a zanimljivo je da su Bavarci, od pet dvomeča u ovoj faze Lige šampiona, prošli dalje u četiri navrata.

Poslednji duel odigrao se u sezoni 2011/12 kada je Bajern bio uspešniji tek posle penala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: