Nelson: Agresivno i oprezno na Megu

Košarkaš Crvene zvezde Demarkus Nelson Telekom rekao je da je Mega Vizura jak rival protiv kojeg moraju svih 40 minuta da igraju agresivno i oprezno.

Izvor: MN

Utorak, 15.04.2014.

13:48

Default images

Utakmica trećeg kola Superlige Srbije između Mega Vizure i Crvene zvezde igra se u sredu od 20 sati u novobeogradskoj Hali sportova.

"Veoma su talentovani, poseduju nekoliko veoma dobrih mladih igrača kojima podršku pružaju iskusniji momci poput Varde i Veličkovića. Igrali su jako dobro ove sezone, a svima nam je još u sećanju duel u finalu Kupa koji je bio veoma dramatičan. Želja nam je da od starta nametnemo naš ritam, a to ćemo moći da ostvarimo samo ukoliko budemo dovoljno agresivni i čvrsti u odbrani i dovoljno koncentrisani u napadu", rekao je Nelson za klupski sajt.

Trener Zvezde Dejan Radonjić na meču neće moći da računa na povređenog Ivana Radenovića, pod znakom pitanja je i nastup Raška Katića. U tim se vraća Marko Tejić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: