Konte: Otvorena trka za Skudeto

Iako pet kola pre kraja Serije A Juventus ima osam bodova više od Rome, trener "Stare dame" Antonio Konte smatra da je trka za Skudeto i dalje otvorena.

Izvor: AK

Utorak, 15.04.2014.

10:21

Default images

Juve je porazom u prošlom kolu dozvolio da mu se Roma primakne na -5 proteklog vikenda, ali je u ponedeljak rutinski slavio u Udinama i zadržao +8.

"Ovo je bila vrlo opasna utakmica u kojoj si nismo smeli da ostanemo bez bodova. Trka je i dalje otvorena. Ne smemo sebi dozvoliti opuštanje. U igri je još 15 bodova, a naša prednost iznosi osam", rekao je Konte.

Konte je na konferenciji za novinare nakon meča sa Udinezeom upitan šta misli o pomoći koju mu je trener Napolija Rafael Benites ponudio uoči dvomeča sa Benfikom u polufinalu Lige Evrope. Benites je prošle sezone osvojio LE sa Čelsijem, pobedivši upravo lisabonski klub u finalu.

"S obzirom da je Napoli ispao od Porta, radije bih izbegao da ga pitam kako da pobedim portugalsku ekipu. Možda ipak imam više poverenja u svoje kolege", rekao je Konte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: