Švajnštajger cilja titulu na SP

Vezni igrač Bajern Minhena Bastijan Švajnštajger postavio je sebi za cilj osvajanje titule svetskog šampiona sa reprezentacijom Nemačke.

Izvor: IS

Ponedeljak, 14.04.2014.

19:32

Default images

Tim Joakima Leva važi za jednog od favorita za osvajanje Svetskog prvenstva koje se ove godine održava u Brazilu, a nalaze se u grupi G sa Ganom, Portugalom i SAD.

Švajnštajger je na prethodna dva Svetska prvenstva sa reprezentacijom Nemačke osvajao treća mesta, a prethodne godine je sa Bajern Minhenom osvojio Ligu šampiona.

Ove godine ponovo ima mogućnost da osvoji Ligu šampiona, a nada se osvajanju i Svetskog šampionata.

"Liga šampiona i Svetsko prvenstvo su najveća takmičenja. Pošto sam osvojio Ligu šampiona, normalno je da želim da osvojim i Svetsko prvenstvo. To bi bio jedan od najviših domašaja moje karijere“, izjavio je Švajnštajger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: