CZ: Prvo titula, problemi u hodu

Potpredsednik Upravnog odbora FK Crvena zvezda Ivica Tončev rekao je da je najvažnije da crveno-beli osvoje titulu ove sezone

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.04.2014.

18:01

Default images

Tončev je istakao da će sve ostale probleme, uključujući i upozorenje UEFA zbog kršenja pravila u finansijskom fer-plejju, klub rešavati u hodu.

Finansijsko kontrolno telo UEFA utvrdilo je, posle detaljne analize zasnovane na reviziji poslovanja, da je Crvena zvezda prekršila pravila finansijskog fer-pleja zbog dugovanja prema klubovima i zaposlenima na dan 30. septembra 2013. godine.

"Ne možemo ništa da komentarišemo dok ne vidimo taj papir što je stigao uz UEFA. Nigde nisam video da su nas zvanično upozorili, osim u medijima. Nama je najbitnije da osvojimo titulu, a sve ostalo rešavaćeno u hodu", rekao je Tončev.

Crveno-belima zbog toga preti opasnost od kazne, koja je u rasponu od novčane do suspenzije iz Evrope.

Zvezda je trenutno lider Jelen Superlige sa tri boda više Partizana, osam kola pre kraja, a 26. aprila crveno-beli gostuju u Humskoj 1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: