Čeh: Iskustvo je naša prednost

Golman Čelsija Peter Čeh izjavio je da iskustvo koje tim iz Londona ima može biti presudno u trci za šampiona Premijer lige koja se privodi kraju.

Izvor: IS

Ponedeljak, 14.04.2014.

17:55

Default images

Tim Žozea Murinja ostvario je dobre rezultate prethodne sedmice. Pobedio je PSŽ u borbi za polufinale Lige šampiona i postigao pobedu nad Svonsijem u Premijer ligi.

Ipak, vodeći Liverpul i dalje ima dva poena više od "plavaca". Duel ova dva tima, koji može rešiti pitanje šampiona, na programu je za dve sedmice na Enfildu.

Čeh navodi da iskustvo i znanje Čelsija u velikim utakmicama može biti odlučujući faktor.

Niko nije očekivao od Liverpula ništa na početku sezone i zbog toga oni igraju bez pritiska. Videćemo kako će se snaći u situaciji kada moraju da dobiju utakmicu“, izjavio je golman londonskog tima.

Oni su uradili neke sjajne stvari, ali i mi smo još u igri. Očigledno je da moramo čekati kiks Mančester Sitija, ali ukoliko dobijemo sve naše utakmice, imamo šanse. Moramo ići utakmicu po utakmicu i pokušati u svima da pobedimo“, poručio je Čeh.

Češki internacionalac rekao je da u Murinjovoj ekipi ima iskusnih igrača koji znaju kako se igraju velike utakmice i da to može biti prednost njegove ekipe.

Pored borbe za titulu Premijer lige Čelsi će igrati i polufinale Lige šampiona i to protiv Atletiko Madrida, trenutno vodećeg u španskoj ligi.

Biće teško odigrati sve te utakmice, ali mi smo veliki klub. Igrači upravo zato i dolaze, da bi igrali velike utakmica“, zaključio je Čeh.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: