Nestrpljivi Ronaldo rizikuje SP

Kristijano Ronaldo je nestrpljiv da se što pre oporavi i vrati na teren, ali bi ga to moglo koštati teže povrede i eventualno nastupa na Svetskom prvenstvu.

Izvor: AK

Ponedeljak, 14.04.2014.

17:28

Default images

Portugalac ne igra skoro dve nedelje zbog problema sa kolenom, a u slučaju većeg napora preti mu pucanje prednjseg ukrštenog ligmaenta, što znači šest meseci pauze.

Ronaldo navodno ne sluša savete lekara pa napreže povređeno koleno, pa je čak predsednik Real Madrida Florentino Peres morao da dođe u trening centar Valdebedas kako bi ubedio svoju zvezdu da uspori.

Doktori se bore sa Ronaldom da ga ubede da ne trenira već da potpuno miruje, kako mu ne bi potpuno stradali ligament kolena, ali je on nestrpljiv da se što pre oporavi kako bi bio spreman za finale Kupa Kralja sa Barselonom u sredu.

Ronaldo je ove sezone postigao 45 golova na 41 utakmica, od čeka 14 na osam nastupa u Ligi šampiona.

Real se bori za triplu kurnu ove sezone, pored KK, drugi je u Primeri sa tri boda manje od gradskog rivala Atletika, dok ga u polufinalu Lige šampiona očekuje duel sa Bajernom iz Minhena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: