Od srede karte za Jagodinu i Zvezdu

FK Partizan počinje u sredu prodaju ulaznica za naredna dva meča u Humskoj 1, protiv Jagodine u četvrtak i Crvene zvezde 26. aprila.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.04.2014.

17:16

Default images

Karte za meč sa Jagodinom (četvrtak, 18h) koštaju 200 (jug) i 400 dinara (istok/zapad), dok je najjeftinija za 146. "večiti" derbi 800 dinara za jug.

Cena ulaznica za bočne delove istoka i zapada je 1.500 dinara, a za centralne 2.000 RSD. Partizan je trenutno drugi u JSL sa tri boda manje od Zvezde.

Crno-beli u za utakmicu sa Jagodinom nastavljaju sa poesbnim ulaznicama za roditelje s decom, koji mogu na zapadnu tribinu (ulaz E) za 100 dinara.

Svi navijači šampiona koji kupe ulaznice za meč za derbi sa Zvezdom, dobiće isti broj besplatnih ulaznica za meč protiv Jagodine.

Moguće je kupiti maksimalno četiri ulaznice po jednom kupcu uz obavezan važeći lični dokument sa slikom, koji će se davati na uvid (lična karta, pasoš, vozačka…).

Sezonske i polusezonske ulaznice FK Partizan važe i za oba meča. Iz Humske 1 apeluju na posetioce da dođu malo ranije, kako bi se izbegle gužve prilikom kupovine ulaznica i ulaska na stadion.

Na blagajnama stadiona Partizan odvija će se prodaja za sektore koji su predviđeni za navijače crno-belih, dok će se prodaja za navijače "večitog" rivala, odvijati na stadionu C. zvezde, po dinamici o kojoj će javnost biti naknadno obaveštena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: