"Ništa se nije promenilo – odlazim"

Kapiten Barselone Karles Pujol rekao je da nije promenio odluku i da će na kraju sezone otići iz kluba, uprkos izrečenoj zabrani dovođenja novih igrača.

Izvor:

Ponedeljak, 14.04.2014.

15:52

Default images

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) zabranila je Barseloni transfere na godinu dana jer je prekršila pravilo i angažovala igrače mladje od 18 godina.

"Nisam se predomislio. Ostao bih da mogu da pomognem, ali teško da ću moći da se vratim u staru formu i pružam najbolje partije. Ne mogu da prihvatim još jednu ovaku godinu. Nisam još doneo odluku gde ću nastaviti karijeru, videću kada se završi sezona", rekao je Pujol na konferenciji za medije.

Centralni bek stao je u odbranu Lionela Mesija, koji je na meti kritika javnosti zbog slabih partije u poslednje vreme.

"Ako postoji jedan igrač u koga ne bi trebalo sumnjati, onda je to Mesi. Toliko toga je dao klubu i uvek pruža maksimum. Navikao nas je na visok nivo igara i svi ga ispituju kada ne postigne gol. Mi smo tim i ne može da se krivi jedan igrač", dodao je Pujol.

On je za Barselonu odigrao 593 utakmica i postigao 18 golova. Sa katalonskim klubom osvojio je šest titula prvaka Španije, dva Kupa, šest Superkupova, tri Lige šampiona, dva Superkupa Evrope i dva Svetska klupska prvenstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: