Ba: Savršeni pâs Matića

Napadač Čelsija Demba Ba bio je na korak od odlaska iz Londona, a u samo pet dana izrastao je u junaka "Stamford Bridža".

Izvor:

Ponedeljak, 14.04.2014.

12:37

Default images

Bivši napadač Njukasla je najpre postigao gol protiv Pari Sen Žermena za prolaz u polufinale Lige šampiona, da bi za vikend pogotkom srušio i Svonsi, ostavivši svoj tim u igri za titulu.

"Bila je ovo odlična nedelja za klub, navijače, ali i moju porodicu. Nisam gubio nadu, iako nisam igrao previše, ostao sam fokusiran i to mi se na kraju vratilo", rekao je Ba.

'Plavci' četiri kola pre kraja zauzimaju drugo mesto, sa dva boda manje od vodećeg Liverpula, kojem gostuju kroz dva kola na "Enfildu".

"Asistencija Nemanje Matića je bila savršena, Nije mi ostalo ništa drugo nego da je pretvorim u gol. Morao sam da smestim loptu mrežu zbog celog tima, a to sam i učinio", dodao je Ba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: