Podolski: Naravno da nisam srećan

Napadač Arsenala Luakš Podolski nezadovoljan je svojom ulogom u Londonskom timu, a posebno ga frustrira status 'večite' rezerve.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.04.2014.

10:10

Default images

Nemac poljskog porekla je ove sezone samo dva puta odigrao svih 90 minuta, a igru najčešće napušta posle jednog časa igre.

"Naravno da nisam srećan. Videli ste i sami, kako god da odigram uvek izlazim iz igre oko 60-70 minuta. Takođe, nisam zadovoljan ni činjenicom da sam češće na klupi nego na terenu", rekao je Podolski

Situacija koja je naterala bivšeg napadača Bajerna na ovako nešto desila se u polufinalu FA Kupa, kada je zamenjen u 68. minutu, iako je Arsenal gubio sa 1:0, a na terenu ostao mladi Jaja Sanogo.

"To je sve odluka trenera, mi se tu ništa ne pitamo. Naravno da mi je savršeno jasno da u velikom klubu moraš da daš sve od sebe, da ti niko neće garantovati mesto u timu. Opet, ne mogu biti srećan kada konstantno posmatram finiš pored aut linije",dodao je on.

'Tobdžije' su na kraju slavile tek posle boljeg izvođenja penala, pa će za trofej na "Vembliju" igrati sa ekipom Hala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: