Dnjipro izbačen iz Kupa zbog magle

Sud za sportsku arbitražu potvrdio je odluku o diskvalifikaciji ukrajinskog fudbalskog kluba Dnjipro iz takmičenja u nacionalnom kupu.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 25.03.2014.

17:13

Default images

Klub će pored suspenzije iz takmičenja, biti kažnjen i novčanom kaznom od oko 10.000 dolara.

Dnjipro je kažnjen jer nije odigrao utakmicu Kupa Ukrajine protiv Černomoreca, koja je bila zakazana za 30. oktobar prošle godine, jer navodno nisu mogli da slete avionom u Odesu zbog guste magle.

Ovom odlukom Međunarodnog suda za sportsku arbitražu potvrđena je kazna koju je ukrajinska fudbalska federacija donela još 19. decembra 2013. godine.

Fudbaleri Dnjipra nastaviće da se takmiče u ukrajinskom prvenstvu, gde su trenutno treći na tabeli, sa tri boda manje od prvoplasiranog Šahtjora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: