Crveno-beli putuju u Tursku na 2.deo priprema

Izvor: B92

Petak, 24.01.2003.

12:41

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde u petak putuju u Antaliju gde će nastaviti pripreme za prolećni deo sezone. Za razliku od  d priprema u Trebinju kada je trener Zoran Filipović želeo da proveri svih 29 kandidata za prvi tim, u Tursku putuje 22 fudbalera, dok će se pripremama kasnije priključiti Nemanja Vidić.

Trener Zoran Filipović saopštio je na konferenciji za novinare imena igrača koji će putovati u Antaliju, to su:

Randjelović , Mirković , Luković, Mladenović, Bratić, Orahovac, Krivokapić, Bošković, Bogdanović, Bogavac, Kovačević, braća Dudić,  Pjanović, Lalatović, Perović, Janković, Basta, Stojković, Milovanović, Mrdja i Vitakić.

U Beogradu ostaju :golman Milašinović, Žigić, Mirković i Dunjić.

Evo i očekivanja trenera crveno-belih pred put u Tursku:

Sledi druga faza priprema u kojoj će akcenat biti stavljen na  tehničko-taktički deo, ali nećemo zanemariti ni kondiciju. Planiramo da igramo utakmice svaki treći dan za vreme boravka u Turskoj, a prvu najverovatnije igramo već u nedelju sa švajcarskim Sionom.”

Filipović je dodao da reprezentativac Nemanja Vidić zbog povrede ostaje u Beogradu do 31.januara kada će se priključiti ekipi ( nema adekvatnih uslova za lečenje i oporavka u Turskoj).

Crveno-beli se vraćaju u Beograd 16.februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: