Erceg: Znamo Partizanove navijače

Košarkaš Galatasaraja Zoran Erceg rekao je da on i saigrači vrlo dobro znaju kakva ih atmosfera očekuje na meču sa Partizanom.

Izvor: JT

Četvrtak, 20.02.2014.

11:06

Default images

Turski klub od 20.45 gostuje ‘crno-belima’ u beogradskoj “Kombank areni” u okviru sedmog kola Top16 faze Evrolige.

“Veliki broj igrača zna kako je igrati u Beogradu, možda nisu igrali u Areni, ali jesu u Pioniru, svi znaju kakva je Partizanova publika”, rekao je Erceg, čije igranje na meču sa Partizanom je pod znakom pitanja zbog povrede.

Sigurno je da nas očekuje težak meč, svima je dobro poznato u kakvoj atmosferi Partizan igra i sa koliko moćnosti. Mislim da daju 150 odsto svojih mogućnosti na svakoj utakmici, ali se nadam da ćemo pružiti dobru partiju i pokazati se u dobrom svetlu. Pritisak je podjednak na obe strane, i mi moramo da dobijemo ovu utakmicu, ukoliko želimo da zadržimo plasman među najbolje četiri ekipe”, dodao je Erceg.

Drugi srpski košarkaš u redovima Galatasaraja Milan Mačvan istakao je da još ne zna da li će igrati protiv svog bivšeg kluba, ali da će svi u timu dati sve od sebe da bi slavili u “Areni”.

Očekuje nas jako teška utakmica, svesni smo toga, posebno jer nam je polovina igrača rovito. Daćemo sve od sebe da ispariramo Partizanu i probamo da dobijemo utakmicu, jer nam je to bitno za nastavak takmičenja i naše ambicije, koje su vezane za prolazak u četvrtfinale”, istakao je Mačvan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: