Šefik: Šutirao sam iz očaja

Golman Crvene zvezde Denis Šefik izjavio je da je šutiao iz očaja kada je u poslednjoj sekundi doneo pobedu timu i trofej Kupa.

Izvor: AK

Nedelja, 26.01.2014.

22:23

Default images

Zvezda je pogotkom Šefika od gola do gola savladala Radnički 12:11 i osvojila drugi trofej u sezoni, peti u nizu.

"Šutnuo sam iz očaja, nisam imao šta da radim, jer ima svega par sekundi do kraja. Ovo se baš retko dešava, a ja u svojoj dugoj karijeri ovo nikada nisam video", rekao je Šefik.

Posle izjednačenog prvog poluvremena Zvezda je u nastavku stekla tri gola prednosti, Šefik je odbranio i peterac, ali je Radnički ipak izjednačio i imao napad za pobedu, pre pomenutog gola.

"Presrećan sam što smo dobili Radnički, iako smo jako loše igrali, haoticno...Radnički je pokazao bolju igru, a mi smo samo zbog punih tribina, koje su nas nosile, osvojili titulu", rekao je Šefik.

Trener Zvezde Dejan Savić nije video gol Denisa Šefika, istakavši da su njegovi igrači zasluženo došli do titule.

"Od svega što sam video je kako lopta ulazi u gol, ali to je dovoljno. Čitava utakmica bila je na granici incidenta. Odigrali smo dobru utakmicu, pogotovo onaj ritam što smo nametnuli u trećoj deonici, kada smo došli do tri gola prednosti", rekao je Savić.

Trener Radničkog Dejan Jovović kazao je da je gol Šefika "sjajan", kao i da je to normalno u sportu.

"Dešavaju se takve stvari, ovo je sport, gol je priznat. Ovo je bilo veliko finale. Pokazali smo da možemo da igramo u ovakvoj atmosferi, borili smo se do kraja. Sada nam ostaje prvenstvo i Liga šampiona da se borimo za titule", rekao je Jovović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: